•  
  •  
    

FinanceMentor: Your Financial Update Online

NBA Opleidingen biedt in samenwerking met Kaplan Financial Education het online learning programma FinanceMentor aan. Speciaal voor u zijn ruim 60 vakinhoudelijke cursussen geselecteerd die betrekking hebben op uiteenlopende onderwerpen, waaronder: Accounting, Auditing, Finance, Economics, Management Advisory Services, Ethics en Production. Iedere maand worden een tot drie nieuwe cursussen toegevoegd, gericht op actuele onderwerpen. Uiteraard is het mogelijk om 'cursus' PE-uren te behalen met de online cursussen van FinanceMentor.

Erkende (onderwijs)instelling
Iedere cursus staat voor 2 of 3 PE-uren, afhankelijk van de duur. De online cursussen van FinanceMentor kunt u volgen op een tijd en plaats van uw keuze. Kaplan Financial Education is gelieerd aan NBA Opleidingen en daarmee vallen de FinanceMentor cursussen onder de erkende (onderwijs)instelling status. U kunt PE-uren behaald met FinanceMentor makkelijk registreren via het PE-registratiesysteem. 
Kijk hier voor een uitleg over PE registratie.


https://nbavrc.smartpros.com/portals/470/img/PE%20logo%20voor%20FinanceMentor.gif

De highlights op een rij:

  • online learning in het hart van de professie: cursussen op het (internationale) gebied van Accounting, Auditing, Finance, Economics, Management, Ethics en meer

  • slechts $500,- voor meer dan 60 cursussen

  • abonnement van 12 maanden, met ongelimiteerde toegang tot de volledige FinanceMentor catalogus

  • ruim 60 cursussen in de catalogus ten alle tijden, waarmee ruim 100 PE-punten te behalen zijn

  • iedere maand 1-3 nieuwe cursussen

  • hoge kwaliteit audio en video

  • intuïtieve online leeromgeving met samenvattingen, transcripts en tests

Prijs abonnement 
Abonnement voor 12 maanden is $500,- (let op: prijs in USD).
U betaalt de abonnementsprijs van $500,- via credit card, waarna u direct toegang krijgt tot de catalogus. Ga naar de Catalogus NBA-Finance Mentor om een jaarabonnement op te bestellen.

Contact informatie
Neem voor algemene vragen contact op met opleidingen@nba.nl. Voor technische ondersteuning of als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u contact opnemen met CPEsupport@kaplan.com.

Meer informatie over Kaplan Financial Education en uw gegevens 
NBA Opleidingen als erkende (onderwijs)instelling heeft een aantal online cursussen van Kaplan geselecteerd ten behoeve van het halen van online PE-uren door RA’s en AA’s. Deze cursussen bevinden zich in een catalogus met de naam FinanceMentor. U kunt deze cursussen volgen voor uw PE-invulling door een jaarabonnement te nemen op FinanceMentor bij SmartPros.
Als u zich aanmeldt voor een jaarabonnement op FinanceMentor, gaat u een rechtstreekse overeenkomst aan met Kaplan, een in de Verenigde Staten gevestigde onderneming, onder de volgende licence agreement en privacy policy. Wij adviseren u om beide goed door te lezen voorafgaand aan het aangaan van de overeenkomst. Kaplan zal uw persoonsgegevens opslaan op een server in de Verenigde Staten. 
Kaplan maakt geen deel uit van de NBA en valt niet onder het privacy beleid van de NBA.


Returning Subscribers

Login Login